Cautare

11363 de rezultate pentru "accident rutier bucuresti 13 11 2009brasov" (2.87 secunde)
Raed Arafat, implicat intr-un accident de circulatie pe DN 2 Subsecretarul de stat din Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, a fost implicat miercuri dimineata, intr-un accident de circulatie produs pe DN 2, in localitatea ialomiteana Cosereni.
Proprietarul Peugeotului a precizat pentru GdS ca imediat dupa accident soferul autoturismului Subaru a coborat de la volan si le-a spus agentilor de paza ca este avocat si pleaca, ceea ce a si facut.
Grav accident la Brasov, soldat cu 4 morti si 22 raniti, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat 4 persoane si-au pierdut viata si 22 au fost ranite, dintre care 16 in stare grava, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat, in dreptul localitatii Persani din judetul Brasov, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta instituind cod rosu de interventie, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Se mentin pedepsele - Completul de judecata poate mentine decizia luata la Curtea de Apel Bucuresti. ... Inculpatii sunt achitati - Cei opt oameni de fotbal scapa de pedepsele dictate de Curtea de Apel Bucuresti.
La Balcic mergeau foarte des nu numai membrii familiei regale ci si foarte multi romani si straini (elocvent in acest sens este faptul ca linia aeriana Bucuresti-Constanta-Balcic, deschisa la 25 iulie 1931 de avioanele JUNKERS, era cea mai circulata dintre liniile aeriene interne), iar ruta cea mai scurta catre aceasta perla a litoralului Marii Negre era prin Calarasi.
Dumitrascu Nicoleta) Liniile preorasenesti care asigura transportul calatorilor intre Bucuresti si localitatile din judetul Ilfov sunt reorganizate, incepand de la 1 ianuarie. ... 1370/ 2007 al Parlamentului European si al Consiliului, privind serviciile publice de transport feroviar si rutier de calatori.
La ora 13.00, racla cu Cinstita Mana a Sfantului Apostol Andrei, Ocrotitorul Romaniei si racla cu moastele Sfintei Mari Mucenite Ecaterina vor fi asezate la iesirea din Sfantul Altar al Catedralei Nationale pentru a fi cinstite de catre credinciosi, dupa ce acestia s-au inchinat in Sfantul Altar.
O mica bucata din felia UE de care poate beneficia Craiova prin Programul Operational Regional va fi consumata pentru realizarea unui sistem destept de fluidizare a traficului rutier pe artera principala a orasului: Calea Bucuresti - bulevardul Nicolae Titulescu - Calea Severinului.
Cu "Fetite dulci din Bucuresti" rasunand din boxele instalate pe pasaj si insotite de aplauzele primarului general si ale publicului, tinerele imbracate in politiste, asistente medicale, cameriste sau in costume militare au inaugurat noul pasaj.
Restrictii de circulatie, impuse sambata si duminica pentru semimaratonul Bucuresti Politia Rutiera anunta ca, pentru organizarea 2017 OMV Petrom Bucharest Half Marathon, in Bucuresti vor fi instituite mai multe restrictii de circulatie.
Bucuresti, trafic restrictionat. ... Mihai Ciobanu) Politia Rutiera informeaza soferii asupra strazilor si zonelor din Bucuresti cu trafic restictionat. TRAFIC RUTIER DEVIAT SAU RESTRICTIONAT, PARTIAL, CA URMARE A LUCRARILOR LA INFRASTRUCTURA RUTIERA: ... - sa nu opreasca ori sa stationeze in locuri unde ar putea impiedica desfasurarea normala a traficului rutier;
Niculae de 56 de ani, din Bucuresti. Din accident a rezultat avarierea celor doua vehicule si ranirea grava a conducatorului de motociclu care, de la spital, a fost indrumat la domiciliu.
La data de 16 aprilie 2011, in jurul orei 13:20, S. Ionut de 29 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Seat Leon pe sos. ... Alexandra de 23 de ani, din Bucuresti, care a patruns in intersectie la culoarea galbena a semaforului electric.
La data de 18.11.2011, in jurul orei 23.20, C. Cristinel de 45 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism taxi marca Dacia Logan pe B-dul Nicolae Grigorescu dinspre Str. ... Grigore de 27 ani, din Bucuresti. ... Din accident a rezultat ranirea usoara a lui C.
Ionel de 54 de ani, din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii pe marcajul pietonal, la culoarea verde a semaforului pietonal, de la stanga la dreapta, privind directia de deplasare a autoturismului. Din accident a rezultat ranirea grava a pietonului, care a ramas internat la spital.
daca exista o supraveghere video in Bistrita Nasaud, cand s-a petrecut acel accident cumplit, cu camionul cu lemne care s-a rasturnat, nu s-ar fi intamplat acel accident si nici cele 2 accidente de azi-noapte.
Or, tratatul le interzice brusc sa protesteze in Bucuresti pentru eliberarea Ardealului. Ioan Slavici este nevoit sa fuga din Bucuresti in 1883. ... Conditia semnarii tratatului era deci amortirea vocii pentru Ardeal in Bucuresti.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Conform datelor, in perioada 22 - 24 decembrie 1989, la Bucuresti au aparut mai multe ziare, dintre care Adevarul, Curierulromanesc, Flacara, Libertatea (Interesul public), Renasterea,Romania libera si Tineretul liber, marea majoritate a acestorafiind foste publicatii comuniste, devenite acum libere. ... Adevarul a fostlansat la Bucuresti la 25 decembrie 1989.
Cantitatea de agent termic achizitionata de la Electrocentrale Bucuresti a fost platita Cantitatea de agent termic achizitionata de la Electrocentrale Bucuresti a fost platita, a anuntat edilul Capitalei, Sorin Oprescu, duminica, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.
google-analytics.com